Schade en Renovatie

Schadeherstel:

Carrosseriebouw Compaan zorgt ook voor schadeherstel. Mocht er eens iets mis gaan, dan wordt uw auto dus door dezelfde mensen die ‘m gebouwd hebben weer gerepareerd. Zodat u er zeker van kunt zijn dat uw auto weer net zo goed is als voor de schade.

Schade is al vervelend genoeg. En dan moet u ook nog eens uw auto tijdelijk missen. Die periode houden wij zo kort mogelijk. Zodat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt.

Renovatie:

Carrosserieën van Compaan gaan vele jaren mee. Jaren waarin er in uw bedrijf natuurlijk het nodige verandert. Zodoende gebeurt het regelmatig dat we eerder door ons gebouwde auto’s aanpassen aan nieuwe gebruikerseisen. Of gewoon een opknapbeurt geven omdat nieuw nog lang niet nodig is. Zo nodig in combinatie met een cosmetische behandeling in onze spuiterij heeft u dan tegen bescheiden kosten weer een compleet nieuwe auto.

Compaan Carrosserieën gaan vaak langer mee dan het chassis waarop ze gebouwd zijn. Zonder problemen zetten we dan de bestaande carrosserie op een nieuw chassis.

Share This