Algemene omschrijving carrosserie:

Onze veeg/vuil kipper in een vaste montage

Kenmerk van al onze veegvuil kippers is dat deze een zo laag mogelijke opbouw en dus een zo laag mogelijke inworphoogte hebben. Het grondraam is gemaakt van aluminium profielen zodat ze perfect beschermd zijn tegen de invloeden van weer en wind. De zijborden zijn vast gemonteerd, de achterklep hangt aan roestvrijstalen scharnieren. De bovenbouw is uitgerust met kleppen en als optie uit te voeren met schuifdeuren. De kleppen worden door gasveren omhoog gehouden. De schuifdeuren lopen bijzonder licht in een speciaal dubbellager profiel, dat door een kap is beschermd tegen vuil. Het levert een blijvend zeer lichte loop op. Al het door ons gebruikte hoogwaardige aluminium is geanodiseerd en dus zeewater bestendig. De veegvuil heeft standaard een kipvermogen van 1500 kg en als optie 2500 kg. kipvermogen.

Specificaties & Opties

Specificaties:

Onze Multifunctionele Kipper

Al 70 jaar bouwt Compaan de meest vindingrijke carrosserieën. Ook deze Multifunctionele kipper bewijst dat weer. Met een paar eenvoudige handelingen is deze kipper aan te passen voor werkzaamheden van diverse aard. Één voertuig voor velerlei doeleinden. Hij is te gebruiken als open laadbak met vele mogelijkheden of na plaatsing van de opzetrekken en het bijgeleverde net als zwerfvuil verzamelwagen. Maar ook kan het voertuig getransformeerd worden in een volwaardige veeg/vuil wagen middels de speciaal ontwikkelde demontabele aluminium veeg/vuil opbouw. Door de uitgekiende constructie is een metamorfose van het ene naar het andere voertuig met een kipvermogen van 1500 kg in een zeer korte tijd te realiseren.

Opties:

Een greep uit de vele opties:
•    Schuifdeuren i.p.v. kleppen
•    Inwendige gereedschapbak van geperforeerd aluminium plaat
•    Bezembak met deksel op de bovenbouw
•    Bezembak 2 vakken op achterklep
•    Automatische achterklep sluiting( niet bij demontabele opbouw)
•    Rood/witte markering op achterklep
•    Schep en of bezemhouder in klem
•    Demontabele achterlichtbescherming
•    Montageogen in de vloer voor een zoutstrooier
•    Kipvermogen 2500 kg.
Als optie te bestellen. Een door ons zelf ontworpen en geconstrueerde zeer compacte zijlader voor containers van 120/240/360 liter middels Kam opname of Diamond opname. Deze zijlader is zo uniek compact dat ook CNG voertuigen met gemonteerde gastanks aan de zijkant geen probleem zijn om onze zijlader te monteren met een minimum verlies aan laadruimte.

Bezoek ons bedrijf

Share This