Bedrijfswagen Inrichting

Algemene omschrijving carrosserie:

Ruimte optimaal benutten… Dat is de missie

Compaan heeft voor elke bedrijfstak een bedrijfswageninrichting (BWI) die de ruimte in het voertuig optimaal benut. Gereedschap efficiënt, overzichtelijk en veilig opgeborgen. Dat geeft tijdwinst maar ook veel minder slijtage aan uw dure gereedschap. Dat kan in aluminium of stalen modulaire ladekasten systemen, of een opmaat gemaakte houten inrichting. Maar dat is slechts een klein onderdeel van de activiteiten van deze afdeling.

Uw bedrijfswagen kan ook worden voorzien van een eenvoudige betimmering maar ook van omvormers, waterhuishoudens, visuele waarschuwingssystemen, kachels, eigen energiesystemen, arrestantenvervoer, mobiel kantoren en werkplaatsen, imperiaals, glas restelen, loopbruggen, hydraulische laadkleppen, etc. etc.

In overleg met onze accountmanager worden uw wensen vertaald binnen de mogelijkheden van de gewenste bedrijfswagen. Dit alles wordt ondersteund door een duidelijke tekening van de inrichting en een heldere offerte vooraf zodat u én wij niet voor verassingen komen te staan en beide kunnen genieten van het eindresultaat waar u jaren plezier en voordelen van zal hebben.

Bezoek ons bedrijf

Share This